Fysioterapiaa suunnitellusti, etenevästi ja tuloksekkaasti

Fysioterapiaa suunnitellusti, etenevästi ja tuloksekkaasti

Fysioterapia


Suomalainen fysioterapiakoulutus on maailman mittakaavassa erittäin laadukasta. Hyvän peruskoulutuksen päälle rakennamme henkilökuntamme ammattitaitoa jatkuvalla kotimaisella ja kansainvälisellä fysioterapian jatkokoulutuksella. Alamme tietotaito ja tutkimus menee kovaa kyytiä eteenpäin ja me teemme jatkuvaa työtä sen eteen, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaiksi todennettuja TULE-fysioterapian menetelmiä. OMT-Klinikalla on iso harjoittelusali, jossa on kuntoutukseen suunnitellut harjoitteluvälineet. Tämän lisäksi toimimme läheisessä yhteistyössä SC ROK kuntosalin kanssa, jossa voimme ohjata asiakkaillemme kuntosaliharjoitteita.

Valitsemalla OMT-Klinikka Kokkolan fysioterapian voit olla varma ammattitaitoisesta ja ajantasaisesta kuntoutuksesta!
Fysioterapia
Fysioterapia


OMT-fysioterapia


Ortopedinen manuaalinen terapia, OMT, on fysioterapeuteille ja lääkäreille suunnattu, tuki- ja liikuntaelinfysioterapian erikoistumisala. Pitkä, OMT-nimikkeeseen oikeuttava koulutus kestää nykyään 2,5vuotta. Koulutuksen aikana opiskelijat syventyvät TULE ongelmaisten asiakkaiden tutkimiseen ja oppivat laaja-alaiset heidän hoito- ja kuntoutustekniikoita. Tommi ja Jukka ovat käyneet pitkän koulutuksen. Muu henkilökunta on kouluttautunut lyhyemmillä OMT-kursseilla.


Urheilufysioterapia
Urheilufysioterapia


Urheilufysioterapia


Kilpaurheilu on lähellä useaa OMT-Klinikan fysioterapeuttia. Tämän myötä myös urheilufysioterapia on tiivis osa toimintaamme. Palveluihimme luottavat tällä hetkellä Kokkolan Tiikerit, KPV, GBK, HHTeam20 ja useat yksilöurheilijat. Urheilufysioterapian tavoitteena on pitää urheilija terveenä ja vammautumisen sattuessa varmistaa turvallinen ja oikea-aikainen paluu kilpakentille kuntoutuksen avulla. Huippu-urheilijoiden parista saadut fysioterapiakokemukset auttavat myös tavallisen kuntoilijan ja ei-liikkujien fysioterapiaa tuoden sinne uusia toimintamalleja.


Alaraajafysioterapia
Alaraajafysioterapia


Alaraajafysioterapia


Pitkittyneen alaraajaongelman kanssa kannattaa ottaa yhteyttä meidän alaraajoihin erikoistuneisiin fysioterapeutteihin Rasmukseen ja Jukkaan. Toistuvien alaselkäongelmien osasyynä voi olla myös alaraajojen erilaiset toiminnanhäiriöt. Asiakkaan tilanne kartoitetaan alaraaja-analyysillä, jonka tulosten pohjalta fysioterapeuttimme voi suositella mm. manuaalista terapiaa, omatoimista harjoitusohjelmaa tai yksilöllisiä tukipohjallisia. Käytössämme on suomalainen Footbalance Medical järjestelmä. Footbalance mahdollistaa eri tyyppisten, yksilöllisten, pohjallisten valmistamisen, parhaimmillaan samalla käyntikerralla.


Kehittyvä fysioterapia
Kehittyvä fysioterapia


Kehittyvä fysioterapia


Fysioterapia nyt ja 30 vuotta sitten näyttää ja jopa tuntuu erilaiselta. Alamme muuttuu ja kehittyy, jotkut terapiat pysyvät ja jotkin ovat poistuneet käytöstä. Me seuraamme alamme kehittymistä ja pyrimme löytämään sieltä toimintatapoja, jotka hyödyttävät asiakkaittemme kuntoutumista. Uutuuksien osalta henkilökuntaamme on mm. koulutettu käyttämään Faskiamanipulaatiota osana hoitoja, kinesioteippausta ohjaamaan ja tukemaan liikettä, jota Kinetic Conrol-koulutuksen myötä osaamme tutkia ja ohjata paremmin. Me osaamme työmme ja haluamme kehittyä siinä edelleen!

Varaa aika netissä


Helpoin tapa saada hoitoaika meille on nettiajanvaraus. Oheisesta linkistä pääset turvallisille ja helpoille ajanvaraussivuille. Siellä pääset valitsemaan toivotun hoitomuodon ja fysioterapeutin. 1. hoitokerralla varaa vähintään 45min hoitoaika varmistaaksesi aikaa riittävälle alkututkimukselle.

Ajanvaraus onnistuu myös puhelimitse 010 3494 520010 3494 520, mutta hoitotilanteista johtuen emme aina pysty vastaamaan tuleviin puheluihin. Kun vapaudumme, niin soitamme mahdollisimman pian vastaamattomiin puheluihin.

Varaa aika